Aerodrom "Nikola Tesla" očekuje rekordnu godinu

Bez autora
May 06 2012

Aerodrom "Nikola Tesla" je u prva četiri meseca ove godine uslužio oko 872.000 putnika, što je za preko 100.000 putnika više nego u istom periodu 2011. godine. Očekuje se da se u narednom periodu nastavi sa izrazitim porastom obima saobraćaja, s obzirom na najavljene novitete u letnjem redu letenja. Tako je od petka, 4. maja, kompanija Norwegian Air Shuttle uvela direktnu liniju Beograd – Kopenhagen.Predviđa se da će ove godine na beogradskom aerodromu biti registrovano blizu 3,5 miliona putnika.

Aerodrom "Nikola Tesla" očekuje rekordnu godinuAerodrom "Nikola Tesla" je u prva četiri meseca ove godine uslužio oko 872.000 putnika, što je za preko 100.000 putnika više nego u istom periodu 2011. godine.

Očekuje se da se u narednom periodu nastavi sa izrazitim porastom obima saobraćaja, s obzirom na najavljene novitete u letnjem redu letenja.

Tako je od petka, 4. maja, kompanija Norwegian Air Shuttle uvela direktnu liniju Beograd – Kopenhagen.

Predviđa se da će ove godine na beogradskom aerodromu biti registrovano blizu 3,5 miliona putnika. Ovim bi u godini kada se slavi 50-godišnjica od otvaranja Aerodroma bio postavljen istorijski rekord.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik